Yemek

Masterchef’i aratmayan yarışma: Çorum'un damak çatlatan lezzetleri yarıştı

Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen Gastronomi Günleri kapsamında gerçekleştirilen yemek yarışmasında üniversite öğrencileri, Çorum’un özgün yemeklerini tanıttı. Yarışmada Kıtırlı Düğün Çorbası, Mercimekli Hamur Aşı, Efelek Sarması, Soğan Gallesi, Leblebi Helvası ve Çorum Baklavası kategorilerinde yarışan öğrenciler, jüriyi etkilemek için büyük çaba harcadı.

Abone Ol

Çorum’da üniversite öğrencileri yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi.

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu tarafından Gastronomi Günleri kapsamında üniversite öğrencileri arasında yemek yarışması düzenlendi.

İlk kez düzenlenen ve Masterchef’i aratmayan...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }