Pişi, yumuşacık dokusuyla herkesin sevdiği bir kahvaltı klasiğidir. İşte evde kolayca yapabileceğiniz yağ çekmeyen pişi tarifi!

Pişi yapımı hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bu tarif ile yağ çekmeyen, kabarık pişiler yapabilir, kahvaltılarınızı şenlendirebilirsiniz.

Sabah kahvaltılarının olmazsa olmazı pişi, evde yapımıyla daha da özel. İşte adım adım yağ çekmeyen pişi yapımı!

Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi

MALZEMELER

Hamuru için;

Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1 çay kaşığı tuz
3 su bardağı un

Kızartmak için;

Sıvı yağ

TARİF

Öncelikle hamuru için gerekli olan malzemeleri un ve kabartma tozu hariç bir kaba alıp çırpalım.
Daha sonra un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru 3 eşit parçaya bölelim ve ne ince ne de kalın olacak bir şekilde oklava yardımıyla açalım.
Kestiğimiz hamurları kızgın yağda kızartalım.

Pişi, puf puf kabarıklığı ve yağ çekmeyen yapısıyla kahvaltıların yıldızı olmaya devam ediyor. Bu tarif ile evde kolayca pişi yapabilir, sabahları sevdiklerinizle lezzet dolu anlar geçirebilirsiniz. Deneyin, kahvaltılarınız bir daha asla aynı olmayacak!