Evinizde kek kokuları yükselsin istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu anne keki tarifi, yumuşacık dokusu ve enfes lezzetiyle, herkesin favorisi olacak. İşte mutfakta geçireceğiniz keyifli zamanlar için sadece birkaç adımınızda.

Annelerin mutfağından gelen lezzet: Ağızda dağılan Ay Tatlısı tarifi Annelerin mutfağından gelen lezzet: Ağızda dağılan Ay Tatlısı tarifi

Annelerimizin gizli malzemeleri ve püf noktalarıyla kek yapmak artık çocuk oyuncağı. Bu tarif ile, her diliminde sıcaklık hissedeceğiniz, yumuşacık bir kek yapacaksınız. Kek yapmanın en lezzetli yolunu keşfedin!

Bu keki yiyen herkes tarifini istiyor! İşte dillere destan anne keki tarifi ile evinizde mis gibi kokular yaratacaksınız. Kabaran, yumuşacık ve lezzet dolu bu kekler, sizin de favoriniz olacak.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt (ya da yoğurt)
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2,5 su bardağı un

TARİF

3 yumurtayı karıştırma kabına alalım.
Şekeri katıp mikserle 3-4 dakika çırpalım. olsun
Süt, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyelim ve çok az tekrar çırpalım.
Tereyağı ile yağladığımız tepsiye dökelim. 150 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Bu dillere destan anne keki tarifi ile, mutfakta geçireceğiniz zaman hem keyifli hem de lezzet dolu olacak. Sadece birkaç basit adımla, annelerimizin sırlarıyla hazırlanan bu eşsiz keki yapabilecek ve sevdiklerinizle paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Her dilimiyle mutluluğu tatmak isteyen herkes için ideal olan bu kek, sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Deneyin ve bu lezzetli kek ile sevdiklerinizi mutlu edin. Afiyet olsun!