Peynirli çubuk pişi, lezzeti ve kolay yapımıyla kahvaltıların vazgeçilmezi. Siz de evde bu lezzeti denemek istiyorsanız, işte adım adım tarif ve püf noktaları. Yumuşak hamur, bol peynir ile sabahları şenlendirin!

Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz peynirli çubuk pişi, aile kahvaltılarınızın yıldızı olmaya aday. Basit malzemelerle, herkesin bayılacağı bu tarifi denemeye ne dersiniz? İşte tarif ve detaylar.

Peynir ve hamurun muhteşem buluşmasıyla ortaya çıkan peynirli çubuk pişi, kahvaltıların olmazsa olmazı. Bu tarifi deneyerek, kahvaltılarınızı daha özel hale getirebilirsiniz. İşte başarılı sonuçlar için ipuçları.

Peynirli Çubuk Pişi Tarifi

Malzemeler

1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
1 tatlı kaşığı tuz
8-10 da maydanoz
1 paket kabartma tozu
2- 2,5 su bardağı un

Peynirli Çubuk Pişi Tarifi

Uygun bir kap içerisine un hariç tüm malzemeleri alıp karıştırıyoruz.
Unu kontrollü bir şekilde ekleyerek yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
Hamuru iki yağlı kağıt arasına merdane ile açalım.
Açıp şeritler halinde keselim.
Kızgın yağda orta ateşte arkalı önlü kızartalım.

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

Peynirli çubuk pişi tarifiyle, kahvaltı sofralarınıza hem yeni bir tat hem de kolaylık kazandırabilirsiniz. Bu pratik ve lezzetli tarifle, sabahları daha keyifli hale getirecek bir seçenek sunuyoruz. Evinizde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz bu tarif, tüm aileyi mutlu edecek. Peynir ve hamurun bu mükemmel uyumuyla kahvaltılarınız artık daha renkli ve lezzetli. Deneyin ve kahvaltılarınızı bir adım öne taşıyın!