Lübnan'da Türk bayrakları gemiler için alarm! Güvenlik seviyesi 3'e çıkarıldı Lübnan'da Türk bayrakları gemiler için alarm! Güvenlik seviyesi 3'e çıkarıldı

Tarihi dizi Kuruluş Osman, 165. bölümüyle 2 Ekim 2024 Çarşamba günü ATV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Osman Bey ve alplarının destansı mücadelesi, heyecan dolu sahnelerle kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümü kaçıran veya tekrar izlemek isteyenler için, Kuruluş Osman 165. bölümünü tek parça full izleme imkanı haberimizde!

Kuruluş Osman 164. Bölümde Neler Oldu?

Konstantin İçin Yolun Sonu: Osman Bey, Bizans İmparatoru Konstantin'i alt etmek için harekete geçmiştir. Konstantin’in oynadığı oyunlara rağmen Osman Bey, onu zekice bir planla karşısına almayı başarmıştır. Bu mücadelenin sonunda Osman Bey, Konstantin’e nasıl bir son hazırlayacaktır?

Alaeddin ve Mehmet Beyler Hesaplaşıyor: Mehmet Bey’in Elçim Hatun üzerindeki oyunları ortaya çıkmıştır. Alaeddin için bardağı taşıran son damla budur. İki bey arasında yaşanacak hesaplaşma, büyük sonuçlar doğuracaktır. Bu hesaplaşmanın ardından beyler arasındaki ilişkiler nasıl şekillenecektir?

Orhan Bey ve Holofira Arasında Neler Olacak? Orhan Bey, Holofira'nın güvenliğini sağlamak için harekete geçer. Bursa'dan ayrılmak için ona izin isteyen Orhan’a, Holofira nasıl bir cevap verecektir?

Kuruluş Osman 165. Bölümde Neler Olacak?

Osman Bey’in Konstantin’i alt etmesinin ardından obaya dönüşüyle birlikte, Alaeddin ve Gonca Hatun'un düğünü gerçekleşecektir. Şenlik havasındaki bu toyda Osman Bey, cümle beyliklere devletin kuruluşu için birlik olma çağrısı yapar. Osman Bey’in Türk birliğini sağlamak için yaptığı bu davete beyliklerden nasıl bir yanıt gelecektir?

Kutlu İslam davası yolunda Osman Bey, yeni müttefikler ve düşmanlarla karşılaşacak, büyük mücadeleler verecektir.

Kuruluş Osman 165. Bölüm İzleme Linki

Kuruluş Osman dizisinin 165. bölümünü tek parça full olarak izlemek isteyenler için, ATV’nin dijital platformları ve resmi internet sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Dizi severler, heyecan dolu bu bölümü kaçırmadan tekrar izleyebilir.