Beklenen gün geldi! Kuruluş Osman, nefes kesen yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Tarihi dizi, heyecan dolu sahneleri ve genişleyen oyuncu kadrosuyla yine ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Burak Özçivit ve Özge Törer'in başrollerini paylaştığı dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini anlatmaya devam ederken, bu sezon yeni oyuncular ve karakterler de izleyicilerle buluşacak.

Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir? Kuruluş Osman Begüm Hatun kimdir?

Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!

Haziran ayında sezon finali yapan Kuruluş Osman, yeni sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yeni sezon oyuncuları ve canlandıracakları karakterler şimdiden büyük bir merak konusu. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi, tarihi olayları sürükleyici bir şekilde ekranlara taşırken, bu sezon daha fazla aksiyon, entrika ve mücadeleye tanık olacağız.

Kuruluş Osman Yeni Sezon Kadrosunda Kimler Var?

Yeni sezona, Türk dizi sektörünün güçlü oyuncuları katılıyor. İşte Kuruluş Osman yeni sezon oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler:

Ali Sürmeli: Karesi Bey
Özgür Çevik: Komutan Lucas
Ekin Mert Daymaz: İlbay
Buçe Buse Kahraman: Begüm Hatun
Feyza Işık: Hazal Hatun
Ali Önsöz: Yusuf
Erdem Şanlı: Saruca
Taner Ertürkler: Bayhan Bey
Yıldırım Gücük: Gencer Bey
Ekin Pasvanoğlu: Ayşe
Alkan Kızılırmak: Magnus

Yeni karakterler dizinin dinamiğini artırırken, Osman Bey ve Alpları’nın karşısına çıkan düşmanlar ile mücadele de kızışacak. Karesi Bey gibi güçlü bir karakterin yanı sıra, entrikalarla dolu Komutan Lucas ve ihtiraslı Begüm Hatun, dizinin heyecanına heyecan katacak.

Kuruluş Osman Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yeni sezon, Osman Bey ve Alpları’nın karşısına çıkan yeni düşmanlar, zorlu mücadeleler ve zaferlerle dolu olacak. Osman Bey, beyliğini büyütmek ve devlet olma yolunda ilerlerken, içeriden ve dışarıdan gelen tehditlerle başa çıkmaya çalışacak. Yeni sezonun bu akşam başlayacak ilk bölümü, hem eski karakterlerin gelişimi hem de yeni karakterlerin hikayeye nasıl dahil olacağına dair ipuçları verecek.