ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman, yeni sezonuyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İlk bölümü 20 Kasım 2019'da yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizi, Osmanlı Devleti'nin kuruluş sürecini ve Osman Bey’in mücadelesini konu alıyor. Burak Özçivit ve Özge Törer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezonu, güçlü bir oyuncu kadrosuyla dönüyor. Haziran ayında sezon finali yapan dizi, bu sezon da dikkat çeken karakterlerle izleyicinin karşısına çıkacak. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Kadroya hangi isimler katıldı? İşte detaylar…

Kuruluş Osman Yeni Sezon Kadrosuna Katılan İsimler

Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler büyük bir merak konusu. İşte yeni sezonda Kuruluş Osman'da izleyeceğimiz yeni karakterler ve onları canlandıracak oyuncular:

Ali Sürmeli: Karesi Bey
Özgür Çevik: Komutan Lucas
Ekin Mert Daymaz: İlbay
Buçe Buse Kahraman: Begüm Hatun
Feyza Işık: Hazal Hatun
Ali Önsöz: Yusuf
Erdem Şanlı: Saruca
Taner Ertürkler: Bayhan Bey
Yıldırım Gücük: Gencer Bey
Ekin Pasvanoğlu: Ayşe
Alkan Kızılırmak: Magnus

Bu isimlerin yanı sıra, önceki sezonlarda izlediğimiz Burak Özçivit (Osman Bey) ve Özge Törer (Bala Hatun) da kadronun ana karakterleri olarak yeni sezonda yer alacak.

Leyla 4. bölüm izle! NOW TV Leyla son bölüm full izle Leyla 4. bölüm izle! NOW TV Leyla son bölüm full izle

Kuruluş Osman Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Dizi, her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük heyecanla bekleniyor. Yeni sezonun 2. sezon ilk bölümü ile birlikte ekranlara geri döneceği tarih merakla beklenirken, Çarşamba akşamları ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kuruluş Osman Dizisi Konusu

Kuruluş Osman, Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atıldığı dönemi ve Osman Bey’in Bizans, Moğollar ve diğer düşmanlarla verdiği zorlu mücadeleyi konu alıyor. Dizi, hem Osman Bey’in liderlik mücadelesini hem de devletin kuruluşundaki kilit olayları dramatik bir anlatımla izleyiciye sunuyor.