Türk sanat dünyasının ünlü isimlerinden Şevval Sam, kadın cinayetleri hakkında konuşmayı reddettiği bir dönemde, Konak Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı konseri için kendisine ödediği yüksek meblağla dikkatleri üzerine çekti.

Şevval Sam'ın 29 Ekim Konseri İçin Aldığı Ücret Tartışma Yarattı! Sosyal Medyada Tepkiler Büyüyor
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde kadın cinayetleriyle ilgili sorulara verdiği tepkiyle gündeme gelmişti. Şimdi ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek konseri için alacağı ücretle adından söz ettiriyor. Konak Belediyesi, iki saatlik konser karşılığında Sam’a 5.300.000 TL ödeme yapacağı iddiasıyla sosyal medyada eleştirilerin odağı haline geldi.

Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı'nın geçmişi ortaya çıktı! PKK üyeliği nedeniyle hüküm giymiş Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı'nın geçmişi ortaya çıktı! PKK üyeliği nedeniyle hüküm giymiş

Kadın Cinayetleri Konusundaki Tavrı Tartışma Yarattı
Bir süre önce bir davete katılan Şevval Sam, kendisine yöneltilen kadın cinayetleri sorularına cevap vermek istememiş, bu tavrı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Eleştirilerin artması üzerine Sam, "Bugüne kadar başta kadın, çocuk ve hayvan hakları olmak üzere, toplumsal olaylar karşısında durduğum yerden bir milim şaşmadım. O akşam, o mecrayı doğru bulmadığım için konuşmak istemedim" diyerek açıklamada bulundu.

29 Ekim Konseri İçin Aldığı Ücret Tepki Çekti
Bu kez Şevval Sam’ın Konak Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında vereceği konser için alacağı ücret tartışma yarattı. İddialara göre, 2 saatlik konser için ünlü sanatçıya 5.300.000 TL ödenecek. Bu yüksek rakam, özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Sosyal medyada “Bu paralara ne hizmetler yapılırdı, çok yazık” yorumları yağdı.

Sosyal Medyada Tepkiler Dinmiyor
Özellikle kamu kaynaklarının bu şekilde kullanılmasıyla ilgili tepkiler büyürken, birçok kullanıcı bu ücreti eleştirerek Sam’ın aldığı paranın fazla olduğunu savundu. Bazı kullanıcılar ise sanatçının toplumsal sorumluluklarını hatırlatarak daha dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.