Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün, eşi kaybolan Fırat Ateş'in dramı canlı yayında ele alındı. Eşi Hatice Kübra'nın başka bir adamla imam nikahı kıydığı ve bu adamın başka bir kadından çocuk beklediği şoke edici gerçekler, Türkiye'yi ekran başına kilitledi.

Müge Anlı'da Şoke Eden İtiraf: Hatice Kübra Ateş, Evlilik Dışında İmam Nikahı Kıydı! Sevgilisinin Başka Bir Kadından 6 Aylık Bebeği Var!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olay izleyicileri şaşkına çevirdi. 23 yaşındaki eşi Hatice Kübra Ateş’i bulmak için Müge Anlı’ya başvuran Fırat Ateş, eşinin başka bir adamla imam nikahı yaptığını öğrendi. Olayın skandal boyutları bununla da kalmadı, Hatice Kübra’nın kaçtığı adamın başka bir kadından 6 aylık çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Fırat Ateş, Kayıp Eşi Hatice Kübra’yı Arıyordu!
Fırat Ateş, 34 gündür kayıp olan eşi Hatice Kübra Ateş'i bulmak için Müge Anlı’nın programına katıldı. Eşinin hayatından endişe eden Fırat Ateş, Hatice'nin başka bir adamla kaçtığını öğrenince şoke oldu. Müge Anlı, “Eşin Öcal diye birine kaçmış” diyerek herkesi şaşırttı. Fırat Ateş ise eşinin bu kişiyle görüştüğünü bildiğini belirtti.

Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı'nın geçmişi ortaya çıktı! PKK üyeliği nedeniyle hüküm giymiş Yenidoğan Çetesi'nin lideri Fırat Sarı'nın geçmişi ortaya çıktı! PKK üyeliği nedeniyle hüküm giymiş

İmam Nikahlı İkinci Evlilik İtirafı!
Öcal isimli adamla birlikte canlı yayına katılan Hatice Kübra, evli olmasına rağmen Öcal ile imam nikahı kıydığını itiraf etti. Öcal, Hatice’yi eşi olarak gördüğünü söyledi ve "Kağıt üzerinde Fırat ile evli olabilir ama biz imam nikahı kıydık" dedi. Müge Anlı ise bu duruma sert tepki gösterdi: “Bu kadının iki kocası mı var? İmamlar resmi belgeyi görmeden nikah kıymayın!”

Öcal'ın Başka Bir Sevgilisi 6 Aylık Hamile!
Olayın skandal boyutları büyüdü. Öcal’ın başka bir kadından hamile olduğunu öğrenen Hatice Kübra, bu gerçek karşısında gözyaşlarına boğuldu. Öcal’ın hamile sevgilisi Zehra, yayına bağlanarak “Öcal’dan 6 aylık hamileyim” dedi. Zehra, “Beni evlenme vaadiyle kandırdı” diyerek Öcal’a tepkisini dile getirdi. Öcal ise hamile olduğunu yeni öğrendiğini iddia etti ve "Bu saatten sonra mı hamileliği aklına geldi?" şeklinde tepki gösterdi.

Sosyal Medya Bu Skandalı Konuşuyor!
Müge Anlı’da yaşanan bu olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, skandal boyutundaki itiraflara ve yaşanan gelişmelere şaşkınlıkla tepki verdi.