Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Haşhaşlı revani, şerbetli tatlı severler için mükemmel bir seçenek. Hem pratik yapımı hem de lezzetiyle öne çıkan bu tarif, tatlı saatlerinize renk katacak. İşte haşhaşlı revani yapmanın en kolay yolu ve tarifin detayları.

Şerbetli tatlı krizlerinize hızlıca çözüm bulmak istiyorsanız, haşhaşlı revani tarifimiz tam size göre! Sadece birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu tarif, hem pratik hem de lezzetli bir alternatif sunuyor.

Haşhaşlı revani, az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz harika bir tatlı tarifi. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli olan bu tatlı, sofralarınıza farklı bir tat katacak. İşte haşhaşlı revani tarifinin tüm detayları.

Haşhaşlı revani tarifi: Haşhaşlı revani nasıl yapılır?

MALZEMELER

Kekini hazırlamak için:

3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak yağ
1 bardak irmik
1 bardak un
Yarım bardak haşhaş
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu

Şerbeti hazırlamak için:

3 bardak şeker
2 bardak su
4 damla limon suyu

TARİF

Yumurta ve şekeri bir kapta çırpın.
Tüm sıvı malzemeleri ekleyip karıştırın.
Unu, haşhaşı, vanilyayı, kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
Fırın kabını yağlayın ve kek harcını dökün, yarım saat pişirin.
Şerbeti hazırlamak için bir tencerede malzemeleri kaynatın.
İlk sıcağı çıkan keke ılıttığınız şerbeti dökün.
Arzuya göre krem şanti ile servis edebilirsiniz.

İşte karşınızda nefis haşhaşlı revani tarifi! Lezzetli ve pratik bu tarifle tatlı krizlerinizde ve yemek davetlerinizde farklı bir tat deneyimi yaşayabilirsiniz. Üzerine dilediğiniz süslemeleri ekleyerek, haşhaşlı revaninin tadını daha da artırabilirsiniz. Afiyet olsun!