Ani gelen tatlı yeme istekleriniz için mükemmel bir çözüm: Sadece 3 malzeme kullanarak hazırlayabileceğiniz bu pasta, hem hızlı hem de lezzetli. Bu kolay tarifi denemeden geçmeyin!

Kısa sürede lezzetli bir tatlı hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Üç basit malzemeyle, 20 dakikada hazırlayabileceğiniz bu pasta tarifi, tatlı ihtiyacınızı anında giderecek. İşte tarifin detayları!

Zamanı olmayanlar ve ani tatlı krizleri için ideal bir çözüm: Sadece üç malzemeyle ve 20 dakikada hazırlanan bu pasta tarifi, lezzetiyle sizi büyüleyecek. İşte adım adım kolay pasta yapımı!

MALZEMELER

3 paket petibör bisküvi
2 paket krema
250 gram sütlü çikolata

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

YAPILIŞI

İlk olarak derin bir kabın içinde bisküvileri irili ufaklı olacak şekilde kırın.
Kremayı küçük bir tencereye alın ve kısık ateşte ısıtmaya başlayın. Krema kaynama noktasına gelmeden ocaktan alın ve içine parçaladığınız çikolataları ekleyin.
Hızlı bir şekilde kremayı karıştırın ki çikolatalar erisin.
Çikolata tamamen eridikten sonra içine kırdığınız bisküvileri alıp tüm malzemeleri harmanlayın.
Pastanız aslında hazır. Sadece şekil verme aşaması kaldı geriye.
Bunun için streç filmden destek alın ve dilediğiniz şekli verin.
Pastaya şekil verdikten sonra buzdolabında 5 saat bekletin. Sonrasında dilimleyerek afiyetle yiyebilirsiniz.

Bu kolay ve hızlı üç malzemeli pasta tarifi ile tatlı krizlerinizi anında çözebilirsiniz. Sadece 20 dakikada hazırlayabileceğiniz bu tarif, hem pratik hem de lezzetli bir tatlı seçeneği sunuyor. Petibör bisküvi, krema ve sütlü çikolatanın muhteşem uyumu, bu basit tarifle herkesin favorisi olacak. Tarifi denediğinizde tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. Afiyet olsun!