Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın sahne aldığı 'Aşk Biter mi?' adlı tiyatro oyunu, Zorlu PSM’de prömiyer yapmaya hazırlanıyor. 27 Eylül’deki prömiyerin biletleri 1 hafta içinde tükendi. İkinci temsil ise 12 Ekim’de gerçekleştirilecek. Serhat Yiğit’in yazdığı ve Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği bu duygusal oyunda, aşkın bitip bitmediği sorusu seyirciyle buluşacak.

Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın Yer Aldığı “Aşk Biter mi?” Oyunu Büyük İlgi Gördü

Tiyatroseverlerin merakla beklediği “Aşk Biter mi?” adlı tiyatro oyunu, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici konusu ile büyük ilgi topladı. Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın başrollerinde yer aldığı oyunun 27 Eylül Cuma akşamı Zorlu PSM’de gerçekleşecek prömiyeri için biletler, 1 hafta içerisinde tükendi.

"Aşk Biter mi?" İkinci Temsili 12 Ekim'de

Sezon boyunca sahnelenecek olan bu iddialı yapımın ikinci temsili de 12 Ekim tarihinde yine Zorlu PSM sahnesinde izleyiciyle buluşacak. Tiyatroseverler, ilk gösterime gösterilen yoğun ilgiyi göz önünde bulundurarak bir an önce biletlerini temin etmekte fayda var.

Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen neden maske takıyor? Galatasaray’ın yeni yıldızı Victor Osimhen neden maske takıyor?

Oyunun Detayları ve Ekip

Serhat Yiğit tarafından kaleme alınan ve ünlü yönetmen Işıl Kasapoğlu tarafından sahneye taşınan “Aşk Biter mi?” oyunu, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile tiyatro sahnelerinde yer alıyor. Şu sıralar provaları devam eden oyun, seyirciye duygu dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

"Aşk Biter mi?" Oyununun Konusu

Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın hayat verdiği karakterler, oyunda geçmişleriyle hesaplaşırken, seyircileri "Aşk biter mi?" sorusunun cevabını bulmaya davet edecek. Oyunda, aşkın derinliklerine inilirken, iki başrol oyuncusu, usta şairlerin gerçek aşk hikâyelerini anlatan şiirleri seslendirecek. Ayrıca, şarkılarla da oyunun duygusal atmosferi pekiştirilecek.