Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?, yeni sezonu için izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı Bahar dizisi, ilk sezonuyla izleyenlerden tam not almıştı. Dizi, 16. bölümde yaptığı sezon finalinin ardından merakla beklenen 2. sezonuna başlıyor.

Bahar Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? İşte Show TV Yayın Akışı

Show TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?, yeni sezonu için geri sayım başladı. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı dizi, ilk sezonuyla büyük beğeni topladı. 16. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yeni sezonu, merakla bekleniyor. Eylül ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte izleyiciler Bahar’ın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladı. Peki, Bahar yeni sezonu ne zaman başlıyor? İşte detaylar ve 17 Eylül 2024 Show TV yayın akışı…

Bahar Yeni Bölüm Bu Akşam Var mı?

Sessizliğini bozdu! Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi? Sessizliğini bozdu! Mansur Yavaş CHP'den istifa edecek mi?

17 Eylül Show TV yayın akışına göre, Bahar dizisinin yeni sezon bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Ancak diziye özel bir bölüm ekranlara gelecek. Bahar hayranları, dizinin özel bölümüyle bu akşam nostalji yaşayacak.

Bahar Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Bahar 2. sezon için heyecan dorukta! Beklenen tarih açıklandı: Bahar'ın yeni sezonu, 24 Eylül Salı günü ekranlara gelecek. Yeni bölümlerle izleyici karşısına çıkacak olan dizi, kaldığı yerden heyecan dolu sahnelerle devam edecek.

Bahar Son Bölümde Neler Oldu?

16. bölümde Bahar ve Timur’un mahkemesi büyük bir sürprizle karışmıştı. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı da sonunda açığa çıktı. Nevra’nın başına gelen olaylar Timur’u derinden sarsarken, geçmişin açığa çıkmasıyla işler iyice karıştı. Tüm hastane, Bahar için seferber olmuştu, ancak Timur ve Evren arasındaki hesaplaşma ise büyük bir gerilim yarattı. Rüzgar’ın, Parla ve Umay’ı bir araya getirmesi de başka bir sürprizi beraberinde getirmişti.
Bahar ve Timur Ölecek Mi?
Bahar ve Timur'un sağlık durumu, izleyiciler için büyük bir merak konusu. Ameliyattan sağlıklı çıkıp çıkamayacaklarına dair ipuçlarını, yeni sezonun ilk tanıtımında göreceğiz. Tansiyonun yüksek olduğu bu sahnelerin devamı, yeni sezonda izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

17 Eylül 2024 Show TV Yayın Akışı

Bu akşam Bahar'ın yeni sezonu yayınlanmayacak, ancak diziye özel bir bölümle izleyiciler nostalji yaşayacak. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekleyenler, 24 Eylül'de diziye kaldığı yerden devam edebilirler.