Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, bir sosyal medya platformunda yaptığı canlı yayında soruları yanıtladı. Galatasaray’dan Portekiz’in köklü kulübü Benfica’ya transfer olan ve gösterdiği harika performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, sakatlık durumu, eski takım arkadaşları ve futbol kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"Sakatlığım Ciddi Değil"

Sakatlığı hakkında gelen soruya yanıt veren Aktürkoğlu, "Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım" dedi. Bu açıklaması, hayranlarını rahatlatırken, sahalara kısa süre içinde döneceğinin sinyalini verdi.

Angel Di Maria ile İlişkisi

Aktürkoğlu, Benfica’daki takım arkadaşlarıyla olan ilişkisine de değindi. Angel Di Maria ile arasının nasıl olduğu sorusuna, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi oluyor. Seviyorum Arjantinliler’i. Takımdaki herkesle aram iyi" diyerek yanıt verdi ve takım içinde uyumlu bir ortam olduğunu belirtti.

Galatasaray Hakkında Yorumları

S Sport Plus Canlı İzle! Şifresiz HD S Sport Plus nasıl izlenir? S Sport Plus Canlı İzle! Şifresiz HD S Sport Plus nasıl izlenir?

Galatasaray'a dair de değerlendirmelerde bulunan Kerem Aktürkoğlu, "Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. Düşüş yaşandığı bir durum yok" şeklinde konuştu. Aktürkoğlu, takıma her zamankinden daha fazla destek olunması gerektiğini vurguladı.

Harry Potter Sevinci Nereden Geldi?

Kerem Aktürkoğlu'nun Harry Potter sevinci de taraftarlar arasında merak konusuydu. Bu sevincin çıkış noktasını şu şekilde anlattı: "Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ertesi hafta gözlükle bir fotoğraf paylaşmıştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım."

Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz ile İlişkisi

Aktürkoğlu, eski takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilgili dedikodulara açıklık getirdi: "Mauro Icardi ile aramızda bir sorun yok. O beni seviyor, ben de onu seviyorum. Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla sürekli iletişim halindeyiz."

Ayrıca, Barış Alper Yılmaz ile arasındaki ilişki hakkında ise "Barış ile küs değiliz. Hayatın akışı içinde herkesle sürekli samimi olamayabilirsin, ama Barış çok iyi bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Türk Futbolculara Destek Çağrısı

Türk futbolculara daha fazla destek olunması gerektiğini belirten Aktürkoğlu, "Türk oyunculara biraz daha destek olun. En fazla Türk oyuncular bu kulübü sahipleniyor. Kötü günde destek vermek büyüklüktür." sözleriyle Türk futbolcuların daha fazla desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Fenerbahçeli Arkadaşlarına Esprili Mesaj

Fenerbahçeli arkadaşlarıyla ilgili esprili bir yorum yapan Aktürkoğlu, "Fenerbahçeli yakın arkadaşlarım var ama ben Galatasaraylıyım. Bizimkisi doğru yol. Onlar yanlış yolda ama belki bir gün farkına varırlar." diyerek iki ezeli rakip arasındaki tatlı rekabete de dikkat çekti.