Kerem Aktürkoğlu, Icardi'nin veda mesajı paylaşmaması ve aralarında sorun olup olmadığıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: "İnsanlar özel hayatlarını sosyal medyada yaşamak zorunda değil. Icardi ile aramızda bir sorun yok. Onu seviyorum, o da beni seviyor. Geçen gün konuştuk." Bu açıklamayla Aktürkoğlu, Icardi ile aralarındaki dostluğun devam ettiğini vurguladı.

Galatasaray Yorumu: "Güçlü Bir Takımız"

Kick yayını sırasında taraftarların sorularını yanıtlayan Aktürkoğlu, eski takımı Galatasaray hakkında da konuştu. Özellikle Rigas - Galatasaray maçına değinen Aktürkoğlu, "Galatasaray her zaman iniş çıkışlar yaşayabilir, ancak bu süreçleri her zaman hızlı atlatan güçlü bir takımdır" diyerek sarı-kırmızılı takıma olan inancını yineledi.

Yunus Akgün ve Diğer Sorular

Yayına katılan eski takım arkadaşı Yunus Akgün'ü öven Kerem, "Sol açıkta senden öyle bir performans beklemiyordum, sağ açıkta zaten uçuyorsun" diyerek Yunus’un yeteneklerine duyduğu saygıyı dile getirdi.

Gülşah Durbay kimdir? Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında? Gülşah Durbay kimdir? Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında?

Arjantinli futbolcularla ilişkisi hakkında gelen soruya ise Aktürkoğlu, "Benim Arjantinlilerle aram iyi oluyor. Arjantinlileri seviyorum" diyerek olumlu bir yanıt verdi. Özellikle Di Maria ile olan ilişkisine değinen Aktürkoğlu, Arjantinli oyuncularla iyi anlaştığını belirtti.

"Türk Oyunculara Daha Fazla Destek Olunmalı"

Kerem Aktürkoğlu, Türk futbolculara olan desteğin artırılması gerektiğini de vurguladı. Özellikle Barış Alper Yılmaz hakkında konuşan Aktürkoğlu, "Barış ile küs değilim. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Allah yolunu açık etsin. Başarılı bir oyuncu. Bu konuda milliyetçiyim, Türk oyunculara daha fazla destek olunmalı. Türk oyuncular bu kulübü sahipleniyor." diyerek yerli futbolculara verdiği önemi vurguladı.