Galatasaray’ın başarılı milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Kick platformu üzerinden yaptığı canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı. Özellikle taraftarların ilgisini çeken konulara değinen Aktürkoğlu, takım arkadaşı Mauro Icardi ile arasında herhangi bir sorun olmadığını vurguladı. İşte Kerem Aktürkoğlu’nun Kick yayını sırasında yaptığı açıklamalar...

Kerem Aktürkoğlu’nun Kick Yayınındaki Açıklamaları

Kerem Aktürkoğlu, Kick platformundaki yayının başında gelen sorulara samimi yanıtlar verdi ve şu konulara değindi:

"Galatasaray Güçlü Bir Takımdır"

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayarak, takımın inişli çıkışlı süreçler yaşayabileceğini ancak bu dönemlerin her zaman hızlıca atlatılacağını ifade etti. Kerem, "Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. İnişler çıkışlar olabiliyor. Ancak Galatasaray her zaman bu süreçleri hızlı atlatan güçlü bir takımdır." dedi.

"Icardi ile Aramızda Sorun Yok"

Son dönemde Mauro Icardi ile arasının bozuk olduğuna dair çıkan iddialar hakkında konuşan Aktürkoğlu, bu dedikoduları yalanladı. Icardi’nin kendisiyle veda mesajı paylaşmamasıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi: "İnsanlar özel hayatlarını sosyal medyada yaşamak zorunda değil. Icardi ile aramızda herhangi bir sorun yok. Onu seviyorum, o da beni seviyor. Geçen gün konuştuk."

Yunus Akgün'ü Övdü

Yayın sırasında eski takım arkadaşı Yunus Akgün de sohbete katıldı. Yunus’un performansını öven Kerem, "Sol açıkta senden öyle bir performans beklemiyordum, sağ açıkta zaten uçuyorsun." diyerek takım arkadaşına desteğini gösterdi.

Gülşah Durbay kimdir? Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında? Gülşah Durbay kimdir? Manisa'nın ilk kadın Belediye Başkanı Gülşah Durbay kaç yaşında?

Arjantinli Futbolcularla İlişkisi

Bir taraftarın, Di Maria ile arasının nasıl olduğu sorusuna Kerem, Arjantinli futbolcularla iyi anlaştığını belirtti: "Benim Arjantinlilerle aram genelde iyi oluyor. Arjantinlileri seviyorum." dedi.

Barış Alper Yılmaz Hakkında Konuştu

Barış Alper Yılmaz ile ilgili de konuşan Kerem, aralarının gayet iyi olduğunu belirtti: "Barış ile küs değilim. Çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan. Allah yolunu açık etsin. Başarılı bir oyuncu. Bu konuda milliyetçiyim, Türk oyunculara daha fazla destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Türk oyuncular bu kulübü sahipleniyor ve başarıya daha çok odaklanıyor." diyerek genç oyunculara olan desteğini ifade etti.