Soğanlı menemen yapımı hiç bu kadar kolay olmamıştı! İster acemi ister usta bir aşçı olun, bu tarif herkesin beğenisini kazanacak.

Soğanlı mı, soğansız mı tartışmalarını bir kenara bırakın ve bu muhteşem soğanlı menemen tarifiyle kahvaltılarınıza lezzet katın.

Menemen yapmanın püf noktalarını öğrenmeye hazır mısınız? İşte adım adım soğanlı menemen yapımı...

MALZEMELER

1/2 adet soğan
4 adet sivri biber
1 adet kapya biber
4 adet domates
1 dal taze soğan
4 adet yumurta
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

TARİF

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Zeytinyağını yapışmaz tabanlı, derince bir tavaya alın ve ince ince doğradığınız kuru soğanı pembeleşene dek kavurun.
Ardından sivri biberleri ve kapya biberleri ekleyin ve kavurma işlemini sürdürün.
Biberler solmaya başlayınca doğradığınız domatesleri de ekleyin ve kapağını kapatıp, domatesler iyice yumuşayana dek pişirin, yaklaşık 10 dakika yeterli olacaktır.
Son olarak incecik doğradığınız taze soğanı da ekleyin ve soğanların rengi solunca yumurtaları kırıp karıştırın.

İster hafta sonu kahvaltılarınız için, ister günlük bir öğün olarak, soğanlı menemen her zaman doğru tercih! Bu kolay ve lezzetli tarif, kahvaltı sofralarınızı şenlendirecek ve sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek. Afiyet olsun!