Islak kurabiye, yoğurma ve bekletme gerektirmeyen hızlı bir tariftir. İç malzemesini damak tadınıza göre değiştirerek, her öğün için uygun lezzetli atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz.

Çay saati ya da kahvaltı için ideal olan ıslak kurabiye tarifi, kısa sürede hazırlanır ve mükemmel sonuçlar verir. Bu basit adımlarla kısa sürede nefis kurabiyeler yapabilirsiniz.

Kısa sürede hazırlanan ve lezzetiyle herkesi etkileyen ıslak kurabiye, pratik tarifler arasında yer alır. Hem hafif hem de doyurucu bu kurabiyeler, herkesin beğenisini kazanacak.

MALZEMELER

8 yemek kaşığı tereyağı
Yarım su bardağı yağ
1 yumurta
1 bardak pudra şekeri
4 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 bardak un

Şerbeti:

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

1 bardak şeker
1 bardak su

TARİF

Malzemeleri bir kapta karıştırın ve yoğurun.
Şerbetini hazırlamak için su ve şekeri tencerede kaynatın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
Sıcak fırında 180 derecede 20 dakika pişirin.
Kurabiyeler sıcakken soğuk şerbeti dökün.
Tüm şerbeti çekmesi için bekletin ve servis edin.