Evinizin sıcaklığını artıracak, mis gibi kokusuyla herkesi mutfağa çekecek bir pişi tarifi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. İşte, kolay ve lezzetli pişiler için gerekli malzemeler ve püf noktaları!

Sofralarınıza yeni bir tat katmak isteyenler için, herkesin bayılacağı yumuşacık ve kabarık pişi tarifimiz burada! Ev yapımı pişilerinizle kahvaltıların yıldızı olmaya hazır olun.

Pişi yapmanın tüm inceliklerini sizin için bir araya getirdik! Bu basit ve pratik tarifle, evde mükemmel pişiler yapabilirsiniz. İşte başarının sırrı...

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Pişi Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı ılık süt
1 su bardağı ılık su
1 tane yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı kuru maya
Alabildiği kadar un

Pişi Tarifi

Yoğurma kabınızın içine ılık sütü, ılık suyu, şekeri ve mayayı koyup güzelce karıştınız.
Sonra diğer malzemeleri ekleyip, ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurunuz üzerini kapatıp ve 45 dakika kadar mayalandırınız.
Sonra hamuru istediğiniz kalınlıkta açınız ister bardakla isterseniz benim gibi kalıpla kesiniz bol yağda güzelce kızartınız. Pişiriniz reçelle balla servis yapınız.

Bu harika pişi tarifiyle, kahvaltılarınızı daha da özel kılabilirsiniz. Yumuşacık, kabarık ve lezzetli pişilerle ailenizi ve misafirlerinizi şımartın. Tarifimizi denediğinizde, pişilerinizin ne kadar kolay ve lezzetli olduğunu göreceksiniz. Kahvaltı sofralarınızın yıldızı olacak bu pişiler, herkesin favorisi olacak.