Fincandan çıkan bir tatlı olur mu? Olur, hem de nasıl olur! Fincan tatlısı, hem yapımı kolay hem de tadıyla herkesi mest eden bir lezzet. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilir ve bu pratik tatlıyı keyifle tüketebilirsiniz.

Türk mutfağının bu eşsiz lezzeti, fincan tatlısı ile tanışın. Hem yapımı son derece kolay hem de tadı bir o kadar nefis olan bu tatlı, fincandan çıkıp sofralarınıza lezzet katacak.

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

MALZEMELER

1 litre süt
2 fincan un
1 kaşık margarin
2 fincan şeker
1 paket vanilya
1 bardak Hindistan cevizi tozu

TARİF

Bir tencerede sütü unu şekeri çırpın ve kıvam alana dek pişirin.
Hazırlanan muhallebiyi fincanlara bölüştürün.
Bir tabağı Hindistan cevizlerini yayın.
Fincanları soğuttuktan sonra kalıplarından muhallebileri çıkartın.
Her birini Hindistan cevizine bulayın.

Fincan tatlısı, aileyle geçirilen keyifli bir akşam yemeğinin ardından çabucak hazırlayıp herkesin gönlünü fethedecek bir tatlı. Sıcacık bir fincandan çıkan bu tatlı, misafirlerinizi mutlu edecek, sevdiklerinize tatlı bir sürpriz sunmanıza olanak tanıyacak. Fincan tatlısı, aynı zamanda nostaljik ve sıcak bir tatlı deneyimi yaşatarak, eski tatları modern bir dokunuşla sofralarınıza getiriyor. Her bir fincandan çıkan tatlı, küçük ama anlamlı bir mutluluğu temsil ediyor.

Fincan tatlısı tarifi ile mutfağınızda kısa sürede harikalar yaratabilirsiniz. Kolay yapımı ve lezzetiyle, bu tatlı herkesin favorisi olacak. Sadece birkaç dakikada hazırlayıp sevdiklerinize ikram edeceğiniz fincan tatlısı ile keyifli anların tadını çıkarın. Afiyet olsun!