Hazır lavaş kullanarak, kısa sürede mükemmel bir Kayseri yağlaması hazırlayabilirsiniz. Kıymalı harç ve taze malzemelerle hazırlanan bu tarif, hem kolay hem de lezzetli. Evde kolayca yapabileceğiniz bu enfes tarifi denemeye ne dersiniz?

Kayseri'nin meşhur lezzeti yağlamayı, hazır lavaş kullanarak hızlı ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Kıymalı harç ve taze yeşilliklerle hazırlanan bu tarif, sofralarınıza farklı bir tat katacak. Kolay tarifimizle lezzetli bir yağlama yapmanın keyfini çıkarın.

Kayseri yağlamasını pratik bir şekilde hazırlamak artık çok kolay! Hazır lavaş ve kıymalı harç ile hazırlayabileceğiniz bu lezzetli tarifi mutlaka denemelisiniz. Misafirlerinizi şaşırtacak ve damaklarda iz bırakacak bu tarif için hemen başlayın!

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

MALZEMELER

300 gram kıyma
1 soğan
1 kapya biber
1 yeşil biber
3 dal maydanoz
1 yemek kaşığı salça
1 paket lavaş
Birer çay kaşığı tuz ve karabiber

TARİF

Bir tavada kıymayı suyunu çekene dek kavurun.
Salça ve soğanı ekleyip kavurmaya devam edin.
Biberleri de ekleyin ve pişirin.
Son olarak maydanozları da ekledikten sonra ocağı kapatın.
Lavaşların uçlarını tenceredeki karışıma batırıp servis tabağına alın.
Kıymalı harçtan lavaşın üzerine bir kaşık koyun ve yayın.
Harç ve lavaşlar bitene dek bir lavaş bir parça kıymalı harç olacak şekilde üst üste dizin.

Hazır lavaş kullanarak kolayca yapabileceğiniz Kayseri yağlaması tarifi, hem pratik hem de lezzetli bir seçenektir. Kıymalı harç ve taze malzemelerle hazırlanan bu tarif, sofralarınıza farklı bir tat katacak. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu lezzetli yemeği denemeye değer. Afiyet olsun!