Süt Kebabı, yumuşacık eti ve kremalı sosuyla bilinen, herkesin beğenisini toplayan bir tariftir. Gelinim Mutfakta'da sıkça rastladığımız bu tarifi evinizde de kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Süt Kebabı yapmak için ihtiyacınız olan tüm malzemeler ve adımlar burada! Bu lezzetli yemeği yaparak sevdiklerinizi şaşırtın ve sofralarınıza yeni bir tat katın.

Yumuşak et ve zengin sosuyla dikkat çeken Süt Kebabı, Gelinim Mutfakta'nın vazgeçilmezlerinden. Siz de bu tarifi deneyerek mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.

Süt Kebabı Malzemeleri

1 Kilogram Kuzu Eti 
1 Su Bardağı Süt 
1 Çay Kaşığı Tuz 
1 Çay Kaşığı Karabiber 
1 Çay Kaşığı Tarçın 

Süt Kebabı Tarifinin Yapılışı

Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi

Büyük bir kapta, tüm marine malzemelerini birleştirin. Kuzuyu ekleyin, kaplayın ve en az 1 saat veya 12 saate kadar soğutun.

Kuzuyu şişlere geçirin, her şiş için sadece 5 adet et koyun.

Kuzuları orta hararetli ateşin üzerine koyun, sık sık çevirin ve kuzu orta derecede pişmiş olana kadar üzerine süt sürmeye devam edin.

Kuzu yağı damlarken üzerine biraz un eleyin ve bir kabuk oluşturun. Kuzu pişip kabuk oluştuğunda ocaktan alın.

Kebapları 2 dakika bekletin, tarçın serpin ve servis yapın.

Gelinim Mutfakta'nın sevilen tarifi Süt Kebabı, hem lezzeti hem de kolay yapımıyla dikkat çekiyor. Bu tarifi deneyerek, ailenize ve misafirlerinize unutulmaz bir yemek sunabilirsiniz. Deneyin, farkı hissedin ve lezzetli anların tadını çıkarın!