UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon büyük hedefleri olan Galatasaray, yeni formatın ilk maçında Yunan temsilcisi PAOK’u kendi sahasında ağırlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’de yakaladığı başarılı performansı Avrupa’da da sürdürmek istiyor. Okan Buruk’un öğrencileri, galibiyetle başlamayı hedeflerken, bu heyecan dolu mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. İşte Galatasaray - PAOK maçının canlı izleme seçenekleri ve tüm detaylar...

Sivasspor, Başakşehir maçına hazır Sivasspor, Başakşehir maçına hazır

Galatasaray - PAOK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray ile PAOK arasındaki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması 25 Eylül 2024 Çarşamba günü oynanacak. Maç saati 22:00 olarak belirlendi ve Galatasaray, taraftarının önünde Rams Park’ta sahaya çıkacak.

Galatasaray - PAOK Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi?

Bu önemli mücadele TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Aynı zamanda internet üzerinden de Tabii platformu aracılığıyla maçı canlı izleyebilirsiniz. Futbolseverler, her iki platform üzerinden karşılaşmayı ücretsiz şekilde takip edebilirler.

Galatasaray PAOK Maçı Canlı İzle | TRT 1 Şifresiz Yayın

Temsilcimizin müsabakasını TRT 1 canlı yayını ile internet üzerinden izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yayını şifresiz ve kesintisiz şekilde takip edebilirsiniz.

TRT 1 Canlı İzle Linki

Galatasaray’ın Avrupa Serüveni Başlıyor

Galatasaray, Süper Lig’de 6’da 6 yaparak güçlü bir başlangıç yaptı ve son olarak deplasmanda Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle moral depolayan sarı-kırmızılılar, PAOK karşısında da galibiyet alarak Avrupa Ligi’ne güçlü bir giriş yapmak istiyor. Galatasaray, Yunanistan Ligi lideri PAOK karşısında kendi sahasında avantaj sağlamak için mücadele edecek.