Yemek

Evde usta şefler gibi pişirin! Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti: Karnıyarık tarifi

Karnıyarık yapmak zor değil! Bu tarif ve püf noktaları ile evde lezzetli karnıyarıklar yapabilir, patlıcanların yağ çekmesini minimuma indirebilirsiniz. İşte adım adım karnıyarık tarifi ve pişirme sırları!

Abone Ol

Türk mutfağının gözde yemeklerinden biri olan karnıyarık, evde yapılması en keyifli yemeklerden biri. Patlıcanların yağ çekmemesi ve daha lezzetli olması için bu püf noktalarını deneyin.

Karnıyarıkta ustalaşmak isteyenler, bu tarif...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }