Çay davetlerinizde misafirlerinize ikram etmek ya da yemek sofralarınıza renk katmak istiyorsanız, patates salatası tarifimiz tam da size göre. Hem açlıkları yatıştırmalık hem de damakları şenlendirmelik bu tarifimizi çok seveceksiniz.

Çay saatlerinize veya yemek sofralarınıza lezzet katmak istiyorsanız, patates salatası tarifimizi deneyin. Kolay malzemelerle hazırlayabileceğiniz bu lezzetli salata, misafirlerinizin favorisi olacak.

Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi

Patates salatası, çay davetlerinizde ve yemek sofralarınızda sunabileceğiniz, yapımı kolay ve lezzetli bir tarif. İşte hem pratik hem de çok lezzetli patates salatası tarifimiz...

MALZEMELER

10 adet patates
4 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
2 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı sumak
1 çay kaşığı karabiber
1 limonun suyu
Yarım çay bardağı zeytinyağı

TARİF

Patatesleri haşlayın.
Haşlanmış patatesleri küp şeklinde doğrayın ve bir kaba koyun.
Diğer malzemeleri de ekleyin ve karıştırın.

Patates salatası tarifi ile misafirlerinize ve sevdiklerinize lezzetli ve pratik bir salata sunabilirsiniz. Kolay yapımı ve enfes lezzeti ile sofralarınıza farklı bir tat katacak bu tarifi denemekten çekinmeyin. Afiyet olsun!