Misafirlerinizi etkilemek için kolay ve pratik bir tatlı mı arıyorsunuz? Milföy hamurundan yapılan enfes milföy pasta, tam da aradığınız tarif olabilir. Bu tarifle, milföy hamurunu kullanarak çay saatlerinizi şenlendirecek muhteşem bir pasta yapabilirsiniz.

Herkesin kolayca yapabileceği milföy pasta tarifi ile mutfakta geçireceğiniz zamanı keyifli bir deneyime dönüştürebilirsiniz. Bu basit adımlarla, çayınızın veya kahvenizin yanına eşlik edecek enfes bir tatlı hazırlayın. Çilek ve pudra şekeri ile süsleyerek bu güzel pastayı daha da özel kılın.

Çay saatlerinizde veya özel davetlerinizde servis edebileceğiniz lezzetli ve pratik bir tatlı arıyorsanız, milföy pasta tarifi tam size göre! Milföy hamuru, krema ve taze çileklerle hazırlanan bu enfes pasta, misafirlerinizi etkileyecek. İşte adım adım milföy pasta yapımı!

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

MALZEMELER

10 tane milföy hamuru
3,5 bardak süt
5 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı labne
1 yemek kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
Yarım su bardağı pudra şekeri
100 gram çilek

TARİF

Sütü, şekeri, unu ve nişastayı bir tencerede kaynatın.
Göz göz olan karışıma peyniri, tereyağını ve vanilyayı da ekleyip karıştırın.
Birkaç dakika pişirip ocağı kapatın.
Milföyleri eşit olarak ikiye ayırın ve çatalla delikler açın.
Fırın tepsisine dizin ve birkaç dakika pişirin.
Krema tamamen soğuyunca mikserle 2-3 dakika çırpın.
Sıkma torbasına aldığınız muhallebiyi pişen milföylere sıkın ve üzerlerini her biri 3 kat olacak şekilde milföy kapatın.
Çilek ve pudra şekeri ile süsleyip servis edin.

Milföy pasta tarifi ile mutfağınızda harikalar yaratın. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu pratik ve lezzetli tatlı, çay saatlerinizi şenlendirecek. Krema ve taze meyvelerle zenginleştirilmiş milföy pasta, hem göze hem de damağa hitap ediyor. Tarifimizi deneyin ve sevdiklerinize bu nefis pastayı sunarak onları mutlu edin. Afiyet olsun!