Menemen, Türk kahvaltılarının vazgeçilmezlerindendir. Soğanlı versiyonu ise lezzeti ikiye katlıyor. Nasıl mı? İşte detaylar.

Soğanlı menemen tarifi arayanlar için enfes bir rehber! Bu tarif ile kahvaltılarınıza yeni bir lezzet katacaksınız.

Soğan tartışmalarına bir son! İster soğanlı ister soğansız, işte sizin için en iyi menemen tarifi. Kahvaltılarınız hiç bu kadar lezzetli olmamıştı.

MALZEMELER

1/2 adet soğan
4 adet sivri biber
1 adet kapya biber
4 adet domates
1 dal taze soğan
4 adet yumurta
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

TARİF

Zeytinyağını yapışmaz tabanlı, derince bir tavaya alın ve ince ince doğradığınız kuru soğanı pembeleşene dek kavurun.
Ardından sivri biberleri ve kapya biberleri ekleyin ve kavurma işlemini sürdürün.
Biberler solmaya başlayınca doğradığınız domatesleri de ekleyin ve kapağını kapatıp, domatesler iyice yumuşayana dek pişirin, yaklaşık 10 dakika yeterli olacaktır.
Son olarak incecik doğradığınız taze soğanı da ekleyin ve soğanların rengi solunca yumurtaları kırıp karıştırın.