Çikolatalı tatlılardan vazgeçemeyenler için mükemmel bir haberimiz var! Unsuz ve şekersiz sufle ile tatlı krizlerinize lezzetli bir çözüm sunuyoruz. Bu kolay tarif, sağlıklı beslenme düzeninize mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak.

Tatlı ve çikolata severlerin vazgeçemediği sufleler, artık daha sağlıklı! Unsuz ve şekersiz olarak hazırlanan bu fit sufle tarifi, tatlı ihtiyacınızı giderirken kalori alımınızı minimize ediyor. İşte detaylar...

Hem diyet yapıp hem de tatlı yemek isteyenler için harika bir tarif! Unsuz ve şekersiz sufle, sağlıklı tatlı arayışınıza son verecek. Çikolatalı, yoğun ve ıslak bir lezzetle tatlı krizlerinizi sağlıklı bir şekilde bastırabilirsiniz.

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

MALZEMELER

150 gr bitter çikolata
1 yemek kaşığı tereyağı
2 adet yumurta (sarı ve beyaz ayrı)

TARİF

Çikolatayı ve tereyağını benmari usulü eritin. İçerisine yumurta sarılarını ilave edin ve güzelce karıştırın. Sonrasında yumurta beyazını çırpın ve çikolataya yavaşca yedirin. Kabınıza tereyağı sürmeyi unutmayın. 180 derece 7 dakika pişirin. Afiyet olsun.