Canınız tatlı çektiğinde mutfakta uzun süre vakit geçirmek istemiyorsanız, üç malzemeli kakaolu kurabiye tarifimiz tam size göre. Muz, kakao ve fıstık ezmesiyle hazırlanan bu kurabiyeler, hem sağlıklı hem de çok lezzetli. Hazırlanması sadece birkaç dakikanızı alacak!

Tatlı krizine hızlı ve sağlıklı bir çözüm arıyorsanız, işte karşınızda üç malzemeli kakaolu kurabiye tarifi! Olgun muz, kakao ve fıstık ezmesiyle yapılan bu kurabiyeler, diyetinizi bozmadan tatlı ihtiyacınızı gidermenizi sağlar. Bu kolay tarifle mutfakta harikalar yaratın!

Diyet yaparken tatlıdan vazgeçmek zorunda değilsiniz! Üç malzemeli kakaolu kurabiye tarifimizle tatlı ihtiyacınızı sağlıklı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Muz, kakao ve fıstık ezmesiyle yapılan bu kurabiyeler, hem pratik hem de çok lezzetli. Üstelik hazırlaması da çok kolay!

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİ İÇİN MALZEMELER

MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir? MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

2 adet muz(olgunlaşmış, büyük boy)
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı yer fıstığı ezmesi

ÜÇ MALZEMELİ KAKAOLU KURABİYE TARİFİ NASIL YAPILIR?

Muzları soyun ve bir kaç parçaya bölün. Kakao ve fıstık ezmesiyle birlikte geniş bir kaba alın.

Bir çatal yardımıyla muzları ezerek, tüm malzemeyi iyice karıştırın.

Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine, aralarında boşluk bırakarak birer kaşık halinde dökün.

Önceden ısıtılmış 175° derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra servis edin. Afiyet olsun!