Evde hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık mı arıyorsunuz? İşte size adım adım soğan halkası yapımı! Bu tarif, dışı çıtır içi yumuşak soğan halkaları ile mutfakta fark yaratmanızı sağlayacak.

Film gecelerinizin veya arkadaş toplantılarının vazgeçilmez atıştırmalığı soğan halkaları, evde yapımıyla çok daha lezzetli! Bu basit tarif ile mısır gevreği kaplamalı çıtır soğan halkalarını hemen deneyin.

Bu kolay soğan halkası tarifi ile mutfakta harikalar yaratmaya hazır olun. Sadece birkaç malzeme ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz soğan halkaları, tüm aile bireylerini ve misafirlerinizi mutlu edecek.

MALZEMELER

MasterChef Künefe tarifi: Malzemeler ve yapılışı! Künefe nasıl yapılır? MasterChef Künefe tarifi: Malzemeler ve yapılışı! Künefe nasıl yapılır?

2 soğan
1 çay bardağı un
1 çay bardağı mısır nişastası
1 yumurta
1 şişe soda
2 bardak mısır gevreği
Yarım çay kaşığı tuz

TARİF

Soğanları yarım santimetre kalınlıkta olacak şekilde halka halka dilimleyin.
Derin bir kasede nişasta ve unu karıştırın.
Soğanları bu karışıma bulayın ve bir tabağa alın.
Unlu karışımın kalanına yumurta kırın ve karıştırın.
Üzerine soda ve tuzu ekleyip karıştırın.
Mısır gevreğini rondodan geçirip bu karışıma ekleyin.
Soğanları bu karışıma bulayın ve kızartın.

Bu soğan halkası tarifi ile evde fast food'un çıtır lezzetlerini yaratmak artık çok kolay. Dışı mısır gevreği ile kaplanmış bu soğan halkaları, her ısırıkta ağzınıza lezzet patlamaları sunacak. Çocuklar ve yetişkinler tarafından sevilecek bu tarifi deneyin ve atıştırmalık anlayışınızı bir üst seviyeye taşıyın. Şimdi mutfakta bu çıtır lezzeti yaratma zamanı!