Deha dizisinin 5. bölümü, 20 Ekim 2024 Pazar günü Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bu heyecan dolu yeni bölümde neler yaşandığını merak eden izleyiciler, Deha 5. bölüm ile ilgili detayları araştırıyor. Dizinin son bölümünü tek parça ve full izleyebileceğiniz linki haberimizde bulabilirsiniz.

Meteoroloji tek tek uyardı: 20-21-22 Ekim İstanbul, Ankara, İzmir kar yağışı bekleniyor mu? Meteoroloji tek tek uyardı: 20-21-22 Ekim İstanbul, Ankara, İzmir kar yağışı bekleniyor mu?

Deha 5. Bölüm Konusu Nedir?
Devran, büyük bir zafer kazanırken, bu zafer İskender üzerinde derin bir etki yaratır. İskender, oğluna sert bir ders vermeye karar verirken, Devran, Boran’ın katiline en çok yaklaştığını düşündüğü bir anda Cesur'un gizli hamlesiyle şaşkına döner. Zafer sarhoşluğunda kalan Devran, son bir şansı denemek zorunda kalır, ancak bu defa devreye İskender girer ve kontrolü ele alır.

Bu süreçte Sofi de babalık sınavını verirken, Devran’ın yardımına koşar. Ancak İskender, Devran ile işini henüz bitirmemiştir.

Deha Dizisi Oyuncuları Kimler?
Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve Yusuf Selim Uğurlu gibi başarılı isimler yer alıyor.

Deha Son Bölüm (5. Bölüm) İzle
Deha dizisinin 20 Ekim 2024 tarihinde yayınlanan 5. bölümünü kaçıranlar için, son bölümü tek parça ve full izleyebileceğiniz link haberimizde. Dizi severler, dizinin en son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirler.

Deha 5. Bölüm Full İzle Linki