Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve tüm ailenizin bayılacağı bir börek tarifi mi arıyorsunuz? Sütün yumuşak dokunuşu ve peynirin lezzetiyle zenginleştirilmiş bu tava böreği, mükemmel bir seçim! İster kahvaltıda ister çay saatinde, bu börek her zaman içinizden gelen lezzet çığlıklarını dindirecek.

Yufka ve süt kullanarak mutfakta harikalar yaratabilirsiniz! Bu yazımızda, az malzeme ile nasıl enfes bir tava böreği yapabileceğinizi adım adım anlatıyoruz. Bu tarifle, börek yapmanın ne kadar kolay ve eğlenceli olabileceğini göreceksiniz.

Taze otlar ve bol peynir ile zenginleştirilmiş, sütlü ve yumuşacık bir tava böreği yapmaya ne dersiniz? Hem pratik hem de lezzetli olan bu börek, tüm ailenizin beğenisini kazanacak. Şimdi mutfakta yerinizi alın ve bu muhteşem tarifi deneyin!

Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi

MALZEMELER

1 adet yufka
1 çay bardağı süt
1 çay bardağından az sıvı yağ
2 yumurta
Maydanoz, dereotu
Peynir

TARİF

Yufkaları küçük küçük doğrayıp üzerine sütü gezdirin.
O sırada 2 yumurta ve sıvı yağı aynı kaba alarak çırpın.
Diğer taraftan yeşillikleri doğramaya başlayın.
Son olarak sütle ıslattığınız yufkanın içine çırptığınız yumurtayı ve yeşillikleri ekleyin. Peyniri de atınca biraz karıştırıp tavaya alın.
İki tarafını da kızarana kadar pişirin.
Tok tutan tava böreğiniz servise hazır.