Jahrein tahliye edildi! Eskişehir'de lokma dağıtıldı Jahrein tahliye edildi! Eskişehir'de lokma dağıtıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, FETÖ’nün hain darbe girişiminde hayatını kaybeden Çorumlu şehitler Ali Karslı ve Mustafa Avcu unutulmadı. İlk olarak 15 Temmuz Şehidi Ali Karslı’nın Hıdırlık Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Naim Çetinkaya, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve İl Müftüsü Şahin Yıldırım katıldı.

Kabir Başında Dualar ve Karanfil Bırakıldı

Protokol üyeleri, şehit Ali Karslı’nın kabri başında dua ederek, mezarına karanfil bıraktı. Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, burada yaptığı konuşmada, "Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak ve onların emanetlerine sahip çıkmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

Mustafa Avcu ve Hamza Bıçakcı da Anıldı

Protokol üyeleri, daha sonra 15 Temmuz Şehidi Mustafa Avcu ile şehidimiz J. Er Hamza Bıçakcı’nın Eskikaradona Köyü’nde bulunan kabirlerini de ziyaret etti. Burada da dualar edilerek, mezarlara karanfiller bırakıldı. Ziyaretler esnasında şehitlerin aileleriyle de yakından ilgilenen protokol üyeleri, onların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.