Mevzular Açık Mikrofon'da iki çocuğunu kaybeden Cemile Keklik'in yaşadığı trajedi herkesi derinden etkiledi. Cemile Keklik'in kocası yaşıyor mu? Detaylar haberimizde.

Cemile Keklik'in İki Çocuğu Nasıl Öldürüldü?

Cemile Keklik, programda yaptığı açıklamalarda, 14 yaşındaki oğlu Yağız Keklik ve 11 yaşındaki kızı Doğa Keklik'in, boşanmak istediği eşi tarafından katledildiğini anlattı. Keklik, çocuklarının babaları tarafından öldürüldüğü gün yaşananları şöyle aktardı:

"Oğlum beni görüntülü aradı, 'Anne babam' dedi. Yüzündeki korkuyu görüyordum. Sonra adam telefonu kendine çevirdi, elinde silah vardı. Hemen polisi aradım. Oraya gittiğimde kızımın ayakkabıları sokaktaydı."

Google deprem bildirimi nasıl açılır? Android deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? iPhone (iOS) deprem uyarı sistemi var mı? Google deprem bildirimi nasıl açılır? Android deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? iPhone (iOS) deprem uyarı sistemi var mı?

Cemile Keklik’in ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, içeride iki çocuğun ve babalarının cansız bedenlerini buldu. Yapılan incelemelere göre, baba önce çocuklarını tabancayla vurmuş, ardından aynı silahla intihar etmiştir.

Cemile Keklik’in Yürek Burkan Sözleri

Mevzular Açık Mikrofon'da duygularını paylaşan Cemile Keklik, "Ben sadece boşanmak istemiştim. Çocuklarımın melek olmasını istememiştim." diyerek yüreklere dokundu. Cemile Keklik, yaşadığı bu trajedinin ardından hala hayatta bir anne olarak kalmaya çalıştığını vurguladı.

"Ben 6284'ü de bilmem. İstanbul Sözleşmesi'ni de bilmem. Ben sadece iki çocuğumu kaybettim, hala anneyim."

Kocası Yaşıyor Mu?

Cemile Keklik’in eşi, 2 Temmuz tarihinde gerçekleşen olayda çocuklarını öldürdükten sonra intihar etti. Olayın ardından aile üyelerinin cansız bedenleri evde bulundu. Baba, cinayetleri işledikten sonra aynı tabancayla hayatına son verdiği için şu an hayatta değil.