Türk televizyonunun sevilen oyuncularından Vural Çelik, 17 Ekim 2024 tarihinde evinde ölü bulundu. Avrupa Yakası dizisindeki "Kubilay Peynircioğlu" karakteriyle hafızalara kazınan Çelik’in ani vefatı, sanat dünyasında büyük üzüntü yarattı. Vefat haberini menajeri Rasim Özcan doğruladı.

Vural Çelik Neden Öldü?
Vural Çelik’in ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı. Menajeri Rasim Özcan, CNN Türk’ten Hakan Kanburoğlu’na yaptığı açıklamada, "Henüz yeni vefat etti. Ölüm haberi doğru ancak kesin ölüm sebebini henüz bilmiyoruz. Kendisi şeker, kalp ve tansiyon rahatsızlıklarıyla mücadele ediyordu," ifadelerini kullandı.

Vural Çelik Kimdir?
1973 yılında Ankara’da doğan ve aslen Ordulu olan Vural Çelik, kariyerine tiyatro sahnelerinde başladı. Levent Kırca ve Yasemin Yalçın tiyatrolarında sahne alan Çelik, daha sonra BKM ekibi ile televizyon dünyasına adım attı.

Çelik, Türk televizyon izleyicisinin hafızasına Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteriyle kazındı. Komik ve unutulmaz performansıyla büyük beğeni toplayan Çelik, Türk dizi tarihine damga vuran karakterler arasında yerini aldı.

Son olarak Seksenler dizisinde Niyazi karakteriyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncu, yıllar boyunca sayısız projede yer alarak Türk televizyon dünyasında sevilen bir isim haline geldi.

Mevzular Açık Mikrofon'da 2 çocuğu öldürülen Cemile Keklik kimdir? Kocası yaşıyor mu? Mevzular Açık Mikrofon'da 2 çocuğu öldürülen Cemile Keklik kimdir? Kocası yaşıyor mu?

Sanat Dünyasında Büyük Üzüntü
Vural Çelik’in ani vefatı, hayranları ve sanat dünyasında büyük bir boşluk yarattı. Ünlü sanatçı için sosyal medyada birçok başsağlığı mesajı paylaşılırken, sevenleri büyük bir şok yaşıyor.