Çorum Belediyesi ve Çorum Kent Konseyi ev sahipliğinde, "Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü" konulu panel gerçekleştirilecek. Toplumsal Bilinçlenme ve Medya başlığı altında düzenlenen bu etkinlik, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize ediliyor ve Anadolu Basın Federasyonu'nun katkıları ile İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

Toplumsal Farkındalık ve Medyanın Sorumlulukları

Uyuşturucu ile mücadelede medyanın önemine dikkat çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen panelde, gazeteci yazarlar Zafer Şahin, Emin Pazarcı, Fatih Atik, Mehmet Acet ve Sinan Burhan konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar, uyuşturucu ile mücadelenin medya aracılığıyla nasıl daha etkili hale getirilebileceği ve medyanın bu konudaki sorumlulukları hakkında bilgi verecekler.

Program Detayları

Çorum Şeker Fabrikası’ndan Vali Çalgan’a ziyaret! Şeker üretiminde son durum Çorum Şeker Fabrikası’ndan Vali Çalgan’a ziyaret! Şeker üretiminde son durum

Panel, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te Çorum Belediyesi Turgut Özal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Tüm halkın katılımına açık olan bu etkinlik, uyuşturucu ile mücadelede medyanın rolünü ve toplumsal bilinçlenmenin önemini vurgulamayı hedefliyor.