Milletvekili Kaya : Gazilerimiz Türk milletinin var oluşudur Milletvekili Kaya : Gazilerimiz Türk milletinin var oluşudur

Çorum’da kumaş sektöründe iddialı olan Hayal Kumaş ister metre ile ister kilo ile müşterilerini ucuz ve kaliteli kumaşlarla buluşturmaya başladı.

 Kilo ya da metre olarak satışa sunulan kumaşlar aslında müşteriye sunulan bir alternatiftir diye konuşan mağaza sahibi Pehlül İnce, “kimi müşterilerimiz bu kumaşları kendisi ve ailesi için tercih ederken kimisi de evinin ekonomisine katkı sağlamak için dikip satar. Dikiş dikip bir şeyler üretebilmek ve bunu görmek insanı mutlu eder. Kadınlar bunu bir terapi gibi görüyor. Tasarlamak tasarladığını kumaşa uygulamak istediği sonuca ulaşmak iyi hissettire biliyor” dedi.

İnce, “mağazamızda Viskon, Müslin, Keten, Medine ipeği, Ayrobin, Penye, Lacoste,    2 iplik, 3 iplik Astar kumaşlarımıza ek olarak overlok makinesi ve ev tipi dikiş makinesi iğneleri, makas, kilo işi iplik, sabun, uçan kalem, dikiş sökücü, fermuar, lastik gibi levazımat malzemeleri de mevcuttur. Tüm dikiş tutkunlarını mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Adres: Çevre Yolu Bulvarı Kelebek Mobilya Üstü