Çorum’da 13 aydır görev yapan ve Valiler Kararnamesi ile birlikte merkeze alınan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Rektör Yardımcılarına veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette üniversitenin Çorum’da yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ü ziyaret ederek veda etti. 

Çorum Şeker Fabrikası'ndan çiftçilere büyük destek: 2024 hedefleri açıklandı Çorum Şeker Fabrikası'ndan çiftçilere büyük destek: 2024 hedefleri açıklandı

Vali Dağlı, Hitit Üniversitesi’nin şehre sağladığı katkılardan övgüyle bahsetti. Üniversitenin eğitim, bilim ve toplumsal hizmet alanlarında yürüttüğü projelerin Çorum’un gelişimine önemli bir ivme kazandırdığını ifade eden Vali Dağlı, “Rektör Öztürk’ün liderliğinde, Hitit Üniversitesi’nin bölgesel ve ulusal alanda elde ettiği başarılar gurur verici. Eğitimde kaliteyi artırma ve bilimsel çalışmaları teşvik etme konusunda büyük bir özveri ile çalışan üniversite yönetimi, şehrimizin kalkınmasına doğrudan katkıda bulundu” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ise, Vali Zülkif Dağlı’nın görev süresi boyunca Çorum’a ve üniversiteye sunduğu katkıları takdirle karşıladığını belirterek, “Vali Dağlı, sadece üniversitemize değil, şehrimizin tüm dinamiklerine verdiği destekle her zaman yanımızda oldu. Özellikle eğitim ve gençlik projelerine yönelik duyarlılığı, geleceğimiz adına atılan en sağlam adımlardan biri olmuştur. Kendisinin bundan sonraki görev hayatında da başarılı olacağından hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

Rektör Öztürk, ilimize yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür ederek, bundan sonraki görev hayatında başarılar diledi.