Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu ortakları Samet Coşkuner ve Onur Aktepe, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çorum TSO ile Özel Çınaraltı Anaokulu arasında önemli bir eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokolle birlikte oda personeli ve üyelerinin birinci derece yakınları, okulun liste fiyatları üzerinden %30 indirim imkanından faydalanabilecek.

Eğitimde Büyük İndirim Fırsatı

Çorum Şeker Fabrikası'ndan çiftçilere büyük destek: 2024 hedefleri açıklandı Çorum Şeker Fabrikası'ndan çiftçilere büyük destek: 2024 hedefleri açıklandı

Protokol, Çorum TSO’nun üyelerine ve personeline sağladığı desteklerin eğitim alanında genişletilmesi adına atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yapılan anlaşma, sadece eğitim ve öğretim ücretlerini kapsarken, servis, yemek, kırtasiye, kıyafet ve gezi gibi ek ücretler bu indirime dahil edilmeyecek. Protokol kapsamında sağlanan %30'luk indirim, 20 Haziran 2025 tarihine kadar geçerli olacak.

TSO’dan Üyelerine Destek

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yapılan iş birliği ile oda personeli ve üyelerinin çocuklarının kaliteli eğitim hizmetlerinden avantajlı şekilde yararlanabileceğini belirtti. Bu tür iş birliklerinin hem oda üyelerine hem de yerel eğitim kurumlarına önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Başaranhıncal, imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu’ndan Kaliteli Eğitim Vurgusu

Çorum Özel Çınaraltı Anaokulu ortakları Samet Coşkuner ve Onur Aktepe, yaptıkları açıklamada, kaliteli eğitimin her çocuk için bir hak olduğunu ve bu doğrultuda Çorum TSO ile yapılan anlaşmanın önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak görülmesi gerektiğini ifade ettiler. Anaokulunun sağladığı eğitim hizmetlerinin kalitesine vurgu yaparak, TSO üyelerinin bu indirimden faydalanarak çocuklarının nitelikli bir eğitim almasının, geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu dile getirdiler.

İndirim Hangi Alanlarda Geçerli?

%30 indirim, sadece eğitim-öğretim ücretleri üzerinden uygulanacaktır.

Servis, yemek, kırtasiye, kıyafet ve gezi gibi ek ücretler bu indirime dahil edilmemiştir.

Geçerlilik Süresi: 20 Haziran 2025’e kadar geçerlidir.