Airfryer’ınızda haşlanmış yumurta yapmanın en iyi yollarını mı arıyorsunuz? Kayısı kıvamında yumuşak ve lezzetli yumurtalar için, Airfryer’ınızı nasıl kullanabileceğinizi öğrenin. İşte basit ve etkili Airfryer yumurta tarifi.

Kahvaltılarda ya da atıştırmalık olarak tercih edilen yumurtayı, Airfryer’da mükemmel kıvamda nasıl hazırlayabileceğinizi merak ediyor musunuz? Kayısı kıvamında yumurta yapmanın sırlarını bu rehberde bulacaksınız. İşte Airfryer’da yumurta haşlama yöntemi.

Yumurta haşlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Airfryer’ınız ile lezzetli ve sağlıklı kayısı kıvamında yumurtalar hazırlamak için basit adımları takip edin. İşte başarılı bir Airfryer yumurta tarifi.

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

MALZEMELER

1 adet yumurta

TARİF

Airfryer’i 150 dereceye ayarlayın ve ısınmaya bırakın.
Airfryer’in haznesini çıkartarak süzgeç ya da varsa Airfryer’inizin özel aparatının içine yumurtayı yerleştirin.
Kayısı kıvamında bir haşlanmış yumurta elde etmek için 11 dakika boyunca pişirin.
Yumurtanın hazne içinde dağılmaması ve patlamaması için iğne yardımıyla yumurtada küçük bir delik açabilirsiniz.

Airfryer ile haşlanmış yumurta yapmanın kolay ve lezzetli yollarını keşfettiniz. Bu yöntem sayesinde kahvaltılarınız ve atıştırmalıklarınız için kayısı kıvamında, sağlıklı ve lezzetli yumurtalar hazırlayabilirsiniz. İster kıymalı, ister peynirli, ister patatesli olsun, bu yumurtalar sofralarınıza farklı bir tat katacak. Deneyin ve lezzetli sonuçların tadını çıkarın!