Yemek

Bu lezzeti denemeden geçmeyin: El açması Kayseri Yağlaması tarifi

Türk mutfağının saklı hazinelerinden biri olan Kayseri yağlaması, el açması yufkaları ve kıymalı iç harcıyla damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor. Evde bu lezzeti denemek ister misiniz? İşte adım adım Kayseri yağlaması tarifi!

Abone Ol

İç Anadolu'nun geleneksel lezzetlerinden Kayseri yağlaması, lezzet avcıları için mükemmel bir seçenek. Kendi mutfaklarınızda bu eşsiz lezzeti yaratmaya hazır olun. İşte size kolay ve lezzetli bir rehber.

El emeği göz...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }