Pişmaniyeli Brownie Cheesecake, özel günlerinizi daha da özel kılacak bir tatlı. Brownie, cheesecake ve pişmaniye üçlüsünün muhteşem uyumu ile bu tatlı, misafirlerinizi de etkileyecek. Şimdi bu lezzetli tarifi keşfetme zamanı!

Her özel an için lezzetli bir seçenek arayanlara: Pişmaniyeli Brownie Cheesecake! Bu eşsiz tatlı, her lokmada ayrı bir lezzet deneyimi sunuyor. Tarifi öğrenmek için okumaya devam edin ve tatlı bir maceraya atılın!

Malzeme Listesi

300 gr bitter çikolata (taban)
120 gr tereyağ(taban)
120 gr toz şeker(taban)
3 adet yumurta(taban)
40 gr un(taban)
350 gr labne(dolgu)
100 gr krema(dolgu)
40 gr buğday nişastası(dolgu)
125 gr toz şeker(dolgu)
3 adet yumurta(dolgu)
150 gr kakaolu pişmaniye(dolgu)

Hazırlanışı

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Brownie tabanı yapmak için ilk önce tereyağını ocakta eritip çikolataları içinde eritin.

Ayrı bir kapta şeker ve yumurtaları iyice beyazlaşana kadar çırpın. Çikolata ve tereyağ karışımını yumurtaları ekleyip çırpın. Unu da ekleyip karıştırın.

Kelepçeli bir kalıba döküp önceden ısıtılmış 140 derece fırında 15 dakika pişirin. Pişen keki fırından çıkartıp dolgusunu yapana kadar soğutun.

Krem peynir ve toz şekeri mikserde 1-2 dakika çırpın. Kremayı da ilave edip 2-3 dakika çırpın. Üç yumurtayı teker teker ekleyip karışıma yedirin. Nişastayı da ekleyip yavaş devirde çırpın. Pişmaniyeleri tel tel ayırıp spatula yardımı ile karışıma yedirin.

130 derecede 45 dakika pişirin. Pişen keki fırında 1-2 saat dinlendirin. Çıkardıktan sonra soğutup buzdolabında da 1 gece bekletin ve ertesi gün servis edin. Afiyet olsun!

Pişmaniyeli Brownie Cheesecake tarifi ile tatlı sofralarınıza benzersiz bir lezzet katın! Bu özel ve yenilikçi tatlı, brownie'nin zengin çikolatası, cheesecake'in kremsi dokusu ve pişmaniyenin tatlı çıtırlığı ile özel günlerinizi taçlandıracak. Tarifi adım adım takip ederek, siz de bu lezzet şölenini evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Misafirleriniz bu tatlı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın. Herkese tatlı dolu günler dileriz!