Ani misafirler için ideal bir çözüm olan bu kurabiye tarifi, sadece 3 malzeme kullanılarak 3 dakikada hazırlanabilir. Hem ekonomik hem de lezzetli olan bu kurabiye, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak. İşte hızlıca hazırlayabileceğiniz kurabiye tarifinin detayları!

Pratik ve lezzetli bir kurabiye yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece 3 malzeme ve 3 dakika içinde hazırlayabileceğiniz bu kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi tatlandırabilirsiniz. Ceviz veya badem gibi ekstralarla da zenginleştirebileceğiniz bu tarif, herkesi memnun edecek.

Sadece 3 malzemeyle, 3 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kurabiye, hızlı ve pratik çözümler arayanlar için ideal. Cevizli veya bademli alternatifleriyle de deneyebileceğiniz bu kurabiye tarifi, acil durumlarınızın kurtarıcısı olacak. Hazırlaması kolay, lezzeti enfes bu kurabiye tarifini mutlaka deneyin.

3 Malzemeli 3 Dakika Kurabiyesi İçin Malzemeler

Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi Herkesin favorisi olan lezzet: Sadece 10 dakikada hazırlanan Mozaik Pasta tarifi

170 ml sıvı yağ
100 gr pudra şekeri
2-3 su bardağı kadar un

İsteğe göre

Fındık veya badem
Eritilmiş çikolata

3 Malzemeli 3 Dakika Kurabiyesi Tarifi

Karıştırma kabına sıvıyağ ve pudra şekerini alın üzerine aldığı kadar un ilave edip yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak elinizle yuvarlayın. İstediğiniz şekli de verebilirsiniz.
Yuvarlak hamurunuzun üzerine bir fındık yerleştirin ve kağıt serili tepsinize sıra ile dizin.   
Daha önceden 180 derecede ısıttığınız fırında yaklaşık 20-25 dakika beyazlığı gitmeyecek biçimde pişirin.
Kurabiyeler tamamen soğuduktan sonra servis edin.