Misafirleriniz yolda mı? Endişelenmeyin! Bu 3 dakikada hazır poğaça tarifi ile onları şaşırtın. Hem kolay, hem de oldukça lezzetli - bu tarif herkesin favorisi olacak!

Hızlı ve pratik lezzetlerin peşindeyseniz, bu poğaça tarifi tam size göre. Sadece 3 dakikada hazırlayabileceğiniz bu tarif, lezzetiyle de sizi büyüleyecek.

Kısa sürede nefis bir atıştırmalık yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! 3 dakikada hazır olan bu poğaça tarifi, yoğun günlerinizde kurtarıcınız olacak.

3 Dakikada Hazır Poğaça Tarifi

Malzemeler

Anadolu’nun en sevilen tatlısı: Sadece 30 dakikada hazırlanan Şekerpare tarifi Anadolu’nun en sevilen tatlısı: Sadece 30 dakikada hazırlanan Şekerpare tarifi

1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
Yarım demet maydanoz
1 kase peynir
1 çay kaşığı  tuz
1 adet yumurta
1 pk kabartma tozu

3 Dakikada Hazır Poğaça Tarifi

Yoğurt, yumurta beyazı (sarısı üzerine), sıvı yağ ve tuzu çırpıcıyla karıştırıp sonra peynir, maydanoz, kabartma tozunu ve en son un ekleyip karıştırıp yoğurun.
Hemen şekil verip tepsiye dizelim.
Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpip 200 derecede ısınmış fırına sürelim.
Dikkat etmeniz gereken hamurun sert olmaması yumuşak kıvamda olmalı.

Malzemeleri artırarak daha fazla yapabilirsiniz. Çok basit şipşak hazır.

Hızlı, kolay ve lezzetli bu poğaça tarifi, yoğun zamanlarınızda size zaman kazandıracak. Üstelik malzemeleri çoğaltarak daha fazla sayıda yapabilir, ani misafirlerinizi bile şaşırtabilirsiniz. Hazırlaması kadar yemesi de keyifli bu tarifi deneyin, mutfakta geçirdiğiniz süreyi en lezzetli şekilde değerlendirin. Şimdiden afiyet olsun!