Çikolata severler için mükemmel bir tarif: Ağlayan Pasta! Bu tarifle çikolatanın en tatlı halini keşfedin.

Ağlayan Pasta ile tatlı sofralarınıza lezzet katın! İşte pratik ve lezzetli bu tatlıyı hazırlamanın sırları.

Misafirlerinize sunabileceğiniz enfes bir tatlı: Ağlayan Pasta! Bu kolay tarifle herkesi tatlıya doyurun.

Böreğiniz fırından çıkınca sönüyor mu? İşte kabarmış ve çıtır kalan böreklerin sırrı! Böreğiniz fırından çıkınca sönüyor mu? İşte kabarmış ve çıtır kalan böreklerin sırrı!

Ağlayan Pasta Tarifi

Malzemeler

4 adet yumurta (büyük boy)
1 su bardağı şeker
Yarım çay bardağı süt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yemek kaşığı kakao
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1,5 su bardağı un

Keki ıslatmak için;

2,5 su bardağı süt
2,5 yemek kaşığı şeker

Üzerine ;

2 paket toz şanti
1,5 su bardağı biraz fazla soğuk süt

Çikolata sos;

Hazır çikolata sosu
2 su bardağı süt

Ağlayan Pasta Tarifi

Kekimiz için yumurta, şeker, vanilya bir kaba alıp çırpalım.
Ardından süt, sıvı yağ, kakaoyu ekleyelim.
Son olarak un ve kabartmayı ekleyip.
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında kontrollü bir şekilde pişirelim.
İlk sıcaklığı çıkan kekimizi sütümüzle ıslatalım.
İyice soğuyan kekimize çırpılmış krem şantimizi sürelim.
Ilımış çikolata sosumuzu da üzerine döküp, buzdolabında 3-4 saat dinlendirelim.
Dilediğimiz gibi süsleyip, servis edelim.

Ağlayan Pasta tarifi ile tatlı sofralarınıza eşsiz bir lezzet katın! Hem kolay hem de çok lezzetli olan bu tarifle, herkesin beğenisini kazanacaksınız. Deneyin ve bu muhteşem lezzetin keyfini çıkarın!