Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

Günün temposuna ayak uydurmaya çalışırken akşama yemek hazırlamak için vaktiniz kalmadıysa size şipşak hazırlayabileceğiniz bazı yemek tarifleri hazırladık. İşte, Hızlıca hazırlayabileceğiniz kolay yemek tarifi

Körili mantarlı tavuk malzemeler
250 gram tavuk göğsü
4-5 adet mantar
1 tatlı kaşığı köri
100 ml. krema
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 adet havuç
1 adet kırmızı biber
Tuz
Karabiber

KÖRİLİ MANTARLI TAVUK YAPILIŞI

Öncelikle tavayı ısıtın ve tereyağını eritin.
Tavuk göğsünü küçük küçük kesin. Tereyağı eriyince tavukları içine alarak kavurun.
Mantarları temizledikten sonra doğrayın ve tavukların üzerine ilave edin.
Havuç ve kırmızı biberleri de uzun uzun doğrayın. Ardından tavaya ekleyin.
Tavukların üzerine köri, tuz ve karabiberi ekledikten sonra birkaç kez daha karıştırın.
Ardından kremayı ekleyerek ocağın altını kısın.
Tavukları kremayı çekinceye kadar ocakta pişirin.