Az Malzemeli Magnolia Malzemeleri

3 Su Bardağı Süt 
2 Çorba Kaşığı Un 
1 Çorba Kaşığı Buğday Nişastası 
1 Çorba Kaşığı Tereyağı 
4 Çorba Kaşığı Şeker 
1 Adet (Orta) Yumurta Sarısı 
1 Paket Vanilin/Vanilya 
2 Adet (Orta boy) Muz, arzu ederseniz çilek de kullanabilirsiniz
10 Adet Kedi Dili Bisküvi, Bebe bisküvisi ya da Yulaflı bir bisküvi çeşidi

Az Malzemeli Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

 Muz, tereyağı ve vanilya hariç bütün malzemeleri tencereye alıp çırpma teli ile homojen olacak şekilde karıştırın.
Sonrasında ocağa alın ve çırpmaya devam edin.
Çırpma işlemini kaynayana kadar bırakmayalım.
Kaynayan kremamızın altını kapatalım.
Tereyağı ve vanilyayı ekleyelim ve ara ara karıştıralım çünkü üzeri kabuk tutar.
Bisküviyi rondodan un kıvamına gelecek şekilde çekelim.
Sonra bir kat bisküvi bir kat krema koyup arasına ya da kenarlara doğru dilimlediğimiz muzları dizelim.
Tekrar bisküvi tekrar krema en son bisküvi katı koyup üzerine muz koyalım ve birkaç saat dolapta soğumaya bırakalım.
Soğuduktan sonra servis edebilir, tatlınızı istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.