Üç malzemeyle kurabiye mucizesine hazır olun! Bu basit tarif, evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve uzun süre tazeliğini koruyan kurabiyeler sunuyor. Bayatlamayan bu lezzet, mutfaklarda yeni favoriniz olacak.

Az malzemeyle harikalar yaratmak isteyenler için ideal bir kurabiye tarifi burada! Sadece 3 malzeme kullanarak hazırlayabileceğiniz bu kurabiye, lezzetiyle damakları şenlendirecek ve uzun süre taze kalacak. İşte pratik ve lezzetli kurabiye yapımının sırları...

Pratiklik ve lezzet arayanlar için mükemmel bir tarif: Sadece 3 malzemeyle hazırlanan bu kurabiye, bayatlamadan uzun süre tazeliğini koruyor. Bu basit ve etkili kurabiye tarifiyle, çay saatlerinizi şenlendirin.

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı! Kek yapmanın püf noktası: Hamura bir tatlı kaşığı ekleyin, sonuç şaşırtıcı!

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

Sadece üç malzemeyle hazırlanan bu kurabiye tarifiyle, pratik ve lezzetli atıştırmalıklarınız her zaman taze kalacak. Bayatlamayan bu kıyır kıyır kurabiyeler, hem hazırlaması kolay hem de tadı müthiş. Misafirlerinize sunabileceğiniz bu kurabiyelerle herkesi şaşırtın ve lezzet şölenine davet edin. Şimdi bu basit tarifi deneyin ve kurabiyelerin uzun süre tazeliklerini koruduğunu görün. Afiyet olsun!