Misafirlerinize hızlıca hazırlayabileceğiniz ve lezzetiyle şaşırtacak bir kurabiye tarifi arıyorsanız, bu 3 malzemeli pratik kurabiye tarifi tam size göre. Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, çay saatlerinizin vazgeçilmezi olacak.

Evinizdeki malzemelerle kolayca yapabileceğiniz, lezzetiyle dışarıdaki kurabiyeleri aratmayacak bir tarif mi arıyorsunuz? İşte sadece 3 malzeme ile hazırlanan pratik kurabiye tarifi. 10 dakikada hazır olan bu kurabiyelerle misafirlerinizi şaşırtın.

Mutfağınızda bulunan malzemelerle hızlıca yapabileceğiniz bu 3 malzemeli pratik kurabiye tarifi, hem lezzetiyle hem de kolaylığıyla sizi memnun edecek. Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz bu kurabiyelerle çay saatlerinizi şenlendirin.

3 Malzemeli Pratik Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler

3 yumurta akı
1 su bardağı şeker
300 gram Hindistan cevizi
1 paket vanilya (tercihe göre)
Bitter çikolata (tercihe göre)

3 Malzemeli Pratik Kurabiye Nasıl Yapılır?

Yumurta Aklarını Çırpın:

Yumurtaların beyazlarını köpürene kadar çırpın.

Şeker ve Vanilya Ekleyin:
Köpüren yumurta aklarının içine şekeri ve vanilyayı ekleyin. Koyu ve akışkan bir kıvam alana kadar çırpma işlemine devam edin.

Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak Supangleyi daha önce hiç böyle denemediniz! Bu gizli malzemeyle Supangle Tarifi bambaşka olacak

Hindistan Cevizi Ekleyin:
Son olarak Hindistan cevizini ekleyin. Hazırladığınız hamur spatulaya fazla yapışmayan bir kıvam aldığında hazır demektir.

Hamuru Dinlendirin:
Kurabiye hamurunu 10 dakika buzdolabında bekletin. Bu sırada fırını 160 dereceye ısıtın.

Şekillendirin ve Pişirin:
Hamuru dolaptan çıkarın ve şekillendirin. Bu aşamada dondurma kaşığı veya yemek kaşığı kullanabilirsiniz. Kurabiyeleri yaklaşık olarak 20 dakika kadar pişirin.

Çikolata ile Süsleyin:
Kurabiyeler piştikten ve soğuduktan sonra tabanlarını eritilmiş çikolataya batırın ve süsleyin.

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu 3 malzemeli pratik kurabiye tarifi, lezzeti ve basitliği ile vazgeçilmeziniz olacak. Misafirleriniz geldiğinde veya tatlı bir şeyler istediğinizde, bu hızlı tarifle harika kurabiyeler yapabilirsiniz. Afiyet olsun!