Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi Pastaneden hiçbir farkı yok! Evde Laz böreği nasıl yapılır? Ustasından Laz böreği tarifi

Sıcacık ve yumuşacık bir anne keki tarifi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kolay tarifle evde nefis bir kek yapabilirsiniz. Adım adım anlatımla mükemmel bir kek hazırlamak artık çok kolay.

Anne eli değmiş gibi lezzetli bir kek yapmak isteyenler için harika bir tarifimiz var. Bu tarifle evinizde nostalji rüzgarları estirecek bir kek hazırlayabilirsiniz. İşte kolay ve pratik anne keki tarifi.

Anne keki, her lokmasıyla nostalji yaşatan bir lezzettir. Bu tarifle evde kolayca yapabileceğiniz yumuşacık bir kek hazırlayabilirsiniz. Adım adım anlatımıyla herkesin favorisi olacak bir tarif sizlerle.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt (ya da yoğurt)
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2,5 su bardağı un

TARİF

3 yumurtayı karıştırma kabına alalım.
Şekeri katıp mikserle 3-4 dakika çırpalım. olsun
Süt, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya ve unu ekleyelim ve çok az tekrar çırpalım.
Tereyağı ile yağladığımız tepsiye dökelim. 150 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Anne keki tarifi ile mutfağınızda nostaljik bir lezzet yaratabilirsiniz. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu kek, her lokmasıyla çocukluğunuzun en güzel anılarını canlandıracak. Adım adım tarifimizi takip ederek, sevdiklerinize nefis bir kek sunabilir ve mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Afiyet olsun!